Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 372 kJ / 2 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,45 g |
| Tuky | 132,08 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 381 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 244,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldová bublanina s medem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2NmA
Moje poznámka
Špaldová bublanina s medem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2NmA
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
bublanina ze špaldové mouky,
bublanina se spaldove mouky,
visnova bublanina ze spaldove mouky,
špaldová buchta s třešněmi,
rybízová bublanina ze špaldové mouky,
piškot že špaldové mouky,
špaldová mouka bublanina,
kolac slazeny medem,
špaldový koláč s medem,
buchta že špalkové mouka,
tresnova bublanina ze spaldove mouky,
špaldová mouka recepty,
bublanina se špaldovou moukou,
bublanina s visnema,
koláč ze spaldove mouky s medem,
bublanina z acidofilního mléka,
bublanina s visnemi recept,
piskotova bublanina ze spaldove mouky,
spaldová bublanina s třešněmi,
kefirova spaldova bublanina
Suroviny:
vejce,
med,
mléko acidofilní,
olej,
mouka špaldová hrubá,
kypřící prášek do pečiva,
višně
Komentáře (5)