Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 412 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 33,45 g |
Vláknina | 3,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Okurku oloupeme v proužcích, podélně přepůlíme a napříč nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky. Fazole scedíme, propereme vodou, tuňáka také scedíme. Rajče přepůlíme a napříč nakrájíme na kousky.
Krok 2: Vše smícháme, zalijeme octem, olejem a okořeníme. Přidáme sůl a pepř. Promícháme.
Krok 3: Podáváme samostatně nebo s plátky řeckého chleba, případně s bagetkou.
Zveřejněno 13. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piknikový rychlý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n9Op
Moje poznámka
Piknikový rychlý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n9Op
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 7 minutami
Cuketový perník
MonikaP. před 23 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 48 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 2 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 3 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 11 hodinami
Tématické fráze:
hadovka rajče cibule salát recept,
piknikové recepty,
nejlepší piknikove saláty,
piknikový recept
Suroviny:
rajče,
okurka čerstvá,
cibule červená,
fazole bílé,
tuňák v konzervě,
ocet,
olej olivový,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)