Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 192 kJ / 2 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,15 g |
| Tuky | 38,96 g |
| Vláknina | 15,64 g |
| Cholesterol | 91 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 390,60 g |
Postup přípravy
Asi se vám nepovede zvážit 1 g droždí přesně - dejte raději méně než více, kvasinky budou mít na zpracování mouky dost času a nebudou hladovět. Krok 2: K vykvašenému prefermentu přidáme zbytek surovin a vypracujeme těsto, které necháme nakynout. Krok 3: Po vykynutí těsto propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu - všechny je necháme na plechu nakynout. Krok 4: Vykynuté bagetky orosíme vodou nebo potřeme trochou rozšlehaného vejce (budou mít hezčí, živější barvu) a upečeme ve vyhřáté troubě (230°C/asi 25 minut).
Zveřejněno 26. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Světlé bagetky se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlX2
Moje poznámka
Světlé bagetky se syrovátkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlX2
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 38 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 41 minutami
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty se syrovátkou,
recepty na bagetu,
recept na svetlou bagetu,
recepty ze syrovátky,
housky se syrovatkou
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí čerstvé,
voda,
syrovátka sušená,
semínka lněná,
máslo,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
droždí
Komentáře (4)