Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 803 kJ / 909 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,23 g |
| Tuky | 68,05 g |
| Vláknina | 14,51 g |
| Cholesterol | 202 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 41,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásový guláš naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rmv
Moje poznámka
Klobásový guláš naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rmv
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 3 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 8 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 28 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
klobáskovy gulas,
klobáskový guláš recept,
guláš ze salámu,
gulas z toceneho salamu,
klobasoby guláš recept,
klobaskovy guláš recepty,
salámový guláš,
kolobasovy guláš recept,
brgulaš,
maďarska čabajka jako guláš,
pravý kotlíkový guláš,
klobásový bramborový gulas,
klobáskový kotlíky,
recept na klobaskovy gulas,
klobáskovýguláš,
recepty naruby,
volební guláš recept,
klobásový guláš s brambory recept,
salamovy gulas,
klobáskový guláš speciality
Suroviny:
salám točený maďarský,
cibule,
mouka,
sádlo,
paprika sušená sladká,
pyré rajčatové,
česnek,
mrkev,
brambory,
pepř,
majoránka,
voda
Komentáře (14)
TvojeTaro, není to sice volební guláš, ale jestli přidáš ještě alespoň jeden brambor, tak Ti dám svůj hlas
A v souvislosti s debatou o točených salámech se přidávám na volební stranu JehoTary - "Maďarský točený" se opravdu vyskytuje i v naší Bille, a to je, prosím, dálný východ naší vlasti
Hlas ode mne do Tvé volební urny přibyl i tak a to zejména proto, že půvab tohoto receptu IMHO spočívá v tom, že se mouce (zasmážce) nemůže stát, že by se neprovařila
Jako další zdařilou finesu vidím v tom, že mezi vsypáním papriky a dalším úpravou směs minutu odpočívá (tedy vyjma míchání) (velmi důležitý parametr)
No a konečně "točený", "tvorba názvosloví produktů nejen masného průmyslu" a další finty za účelem zmatení spotřebitelů - to by si zasloužilo vlastní zvláštní speciální kapitolu třeba pod názvem "Rozkrytí marketingových úskoků"