Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře galského vinaře

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 5. 2009 11:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 330 kJ / 1 991 kcal
Bílkoviny352,23 g
Tuky33,79 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 854 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,90 g
Sacharidy51,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokrm pochází z mojí oblíbené restaurace Pastička v Praze 2.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Svetlana

8. 4. 2010 06:22

Eli vypadá to senzačně a určitě je to výborné...ráda vyzkouším a bodík posílám :-):-):-)

BILKOVAI

11. 11. 2009 10:38

To je nádhera. Dávám bodík:yes:

spagetka

16. 5. 2009 02:49

:-p;-):yes:

Eliza

15. 5. 2009 20:20

Děkuji za bodíčky...:-)
Ještě podle Pastičky dělám "Steak Jean Baklažán", "Templářský špíz" a jednu úpravu bifteku, kterou už - nevím proč :-( - nedělají. Ale nejsou to přesné, původní receptury...jen jsem to tak dlouho ochutnávala a vychutnávala, až jsem to doma trefila :-)).

Jenda1

15. 5. 2009 20:00

:-!:-)):yes::yes::yes:

pipre

15. 5. 2009 18:18

Také už nemám co dodat, jen Super! :-)Plusík už letí:yes:

Paprika

15. 5. 2009 18:12

Po všech komentářích už nemám co dodat. Opět SUPER. :yes::yes::yes: Bodíkuju ;-)

JanaDorazinova

15. 5. 2009 15:39

Eli, ten jídelníček je fakt inspirativní!! Pokusím se přez něj sehnat jeden recept, co mne zaujal název:-D

Eliza

15. 5. 2009 15:10

Heuréka...:-D:-D
Nahlédni, i jídelníček je inspirativní...:-)

Eliza

15. 5. 2009 15:08

Tak nic, no...:-*:-D:-D

Eliza

15. 5. 2009 15:07

Merylas, můj první pokus o rozklikávací odkaz..www.pasticka.cz/jidelni-listek.php?PHPSESSID=oq2gq8200v0tk1cegk7isq9m50.

Merylas

15. 5. 2009 14:56

My tu žádnou Pastičku nemáme;-( Moc hezký recept i fotky, jak jinak:-)):yes:

Bibinka

15. 5. 2009 13:36

Elizo, dělám něco podobného, jen místo brokolice dávám listy špenátu, nedávám hořčici, ale čerstvé bylinky. Možná to vyzkouším podle tebe a dávám ti bodíka:yes:

mirca75

15. 5. 2009 13:23

Elizo:-)jídlo vypadá moc pěkně;barevné,pěkně naaranžované-ty víš jak na nás aby jsme slintali,viď?.Jsou tam samé dobré věci,jako třeba mé oblíbené bílé vínko;-),jen ta Niva:-(.No nevadí,zkusím nahradit něčím jiným(čímž samozřejmě a bohužel:-ptohle krásné jídlo chuťově přejinačím:-O)a nebo jí dám a budu se modlit aby tělo nestávkovalo;-):-D.A asi vyhraje to druhé:-)).U mě přibude jedno oblíbené a tobě jedna boďka;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: restaurace pastička kuřeci platek po sečuansku recept teplářský špíz recept kuřecí špalíčky se slaninou pangasius po sečuansku pastička restaurace kure dijon dijonske kure králík na dijonu kure na spekovych fazolkach kuře fazolky brokolice kuře na dijonské hořčici steak s vecem a slaninou kuře na galsky zpusob steak s fazolkami a slaninou recept kuřecí špalíčky brokolice závitky skřipec eliza restaurace praha kuřecí prsní maso-recept fazolky se slaninou,recept

Suroviny: prsa kuřecí, sýr niva, šunka, brokolice, hořčice dijonská, česnek, olej, máslo, mouka hladká, česnek, hořčice dijonská, kostka bylinková, víno bílé, cukr

TopRecepty.cz

Kuře galského vinaře

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qjpr