Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 651 kJ / 1 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,86 g |
Tuky | 32,36 g |
Vláknina | 31,89 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 125,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzké brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9P0
Moje poznámka
Francouzké brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9P0
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 54 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
francouzké brambory,
francouské brambory,
francouzské brambory,
francouzké brambory recept,
francouzkebrambory,
francouzke brambor,
francouskebrambory,
francouzké brmbory,
francouzske brambory s tofu,
francouzké brambory,
francouzké brambory s mletým masem,
francouske,
recepty francouzké brambory,
francouzské brambory recept,
recept na francouzské brambory,
francouzke b,
bramboryfrancouzké,
francouzke brambory s masem,
francouzke brambori,
top recepty francouzské brambory
Suroviny:
brambory,
tofu,
cibule,
paprika,
rajče,
tavenýr,
paprika sušená uzená,
česnek granulovaný,
olej,
kmín celý
Komentáře (3)