Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladké rohlíčky s tangzhongem

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 11. 2016 20:31

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 531 kJ / 2 756 kcal
Bílkoviny61,70 g
Tuky74,49 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 302 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy451,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Tangzhong -> https://www.toprecepty.cz/recept/48442-tangzhong/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Aja128 Aja128

14. 10. 2022 15:09

Dnes jsem vyzkoušela rohlíčky na sladko.Opravdu jsou božské a nadýchané jen se ponich zaprášilo<3
Tangzhong doporučuji vyzkoušet každému kdo rád peče.

mysulka mysulka

7. 11. 2016 20:10

Moc pěkné :yes:

cathleen cathleen

7. 11. 2016 09:43

hosta: recept na tangzhong tu mám už delší dobu a odkaz jsem dala do Poznámky. Už tehdy jsem slíbila, že přidám i nějaké pečivo s ním, a začala jsem s tím až včera:-(

Jak píše magdalenka (díky za postřeh :-K )....mně se ale zdá, že je nejlepší ve sladkém pečivu. Slané dělá trochu buchtovitější a to nechutná každému. U sladkého je naopak tato vlastnost žádaná.
Buchtovitější, tj. nadýchanější, měkčí, péřovitější...

magdalenka magdalenka

7. 11. 2016 09:12

Tang zhong som už vyskúšala, robila som s ním pagáče, predtým slané rohlíky. Teda nielen do sladkého pečiva. Je zaujímavé, že pečivo je dlhšie mäkké, vláčne aj na druhý deň. Použila som však iný pomer vody a múky (přiměřene - skoro od oka). Slabých 100 ml vody na 15 g múky. Celkovo som robila pagáče z 500g múky. Pagáče boli zase trochu INÉ.
Tang zhong by mal vyskúšať každý, kto rád pečie...;-)

hosta hosta

7. 11. 2016 00:46

:-O tak jsi mne na půl hodiny zaměstnala, když jsem si o tom tang zhongu všude možně četla. Takže tato metoda jde na jakékoliv kynuté - lépe sladké - těsto (předpokládám) - je to moc zajímavé:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tangzhong tang zhong rohliky z jaké mouky se dělá tangzhong omládek lednice sladke rohlíčky nekynute s makem sladké rohlíčky bez kynutí

Suroviny: mouka hladká, voda, voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, mouka hladká, cukr, máslo, sůl, vejce

TopRecepty.cz

Sladké rohlíčky s tangzhongem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l9ZM