Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 25,23 g |
Vláknina | 2,72 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 3,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Moje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9KW
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 16 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 35 minutami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 48 minutami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 1 hodinou
Broskvové čatní
RadkaR před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci řízky v tatarské omáčce,
kuřecí řízek v tatarské omáčce,
rizky s tatarkou,
těstíčko na obalování z tatarské na omáčky,
rizek v tatarske omacce,
recept řízek s tatarkou,
řízek v bylinkové strouhance,
kuřecí řízek s tatarská omáčka,
řízky v tatarské omáčce,
maso v bylinkové strouhance,
řízky potřené tatarkou,
kuřecí řízky v hořčicové omáčce,
rizky v ta,
kureci obalovany rizek tatarsky,
řízek potřený tatarkou,
kuřecí řízky v tatarské,
kuřeci řízek v tatarske omáčce obalovany,
kuřecí s s tatarkou,
řízek s tatarkou,
řízky obalované v tatarské omáčce
Suroviny:
řízky stehenní,
tatarská omáčka,
hořčice dijonská,
česnek,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka,
petrželka,
tuk na smažení
Komentáře (6)