Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 3,34 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.
Zveřejněno 9. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Moje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Nejnovější recepty
Nivová pomazánka s hruškou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové knedlíky plněné masem z uzených žeber
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec s chorizem a fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno 23. 9. 2025 19:37:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Petaroxy před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
Noumik před 2 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
ok1cmj před 2 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 3 hodinami
Luxusně nadýchané marmeládové rolky z kynutého těsta
Suzy8 před 3 hodinami
Putimská vepřová pečeně
TerezaP před 4 hodinami
Švestkové řezy s tvarohem
Nadatode před 4 hodinami
Jablečný crumble
ErikaU před 5 hodinami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
Sahula před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat pangase,
pangas recept,
recept pangas,
pepřový přeliv,
pikantní pangasius recepty,
čím okořenit ryby,
pikantní pangasius,
čím okořenit rybu,
jak okořenit pangase,
jak udělat pangasius,
čím okořenit pangase,
ryba pangast,
jak vypada ryba pangas,
filety pangas,
příprava pangase,
pangas filet recept,
pikantni ryba pangasius,
recepty pangast,
jak udelat pangase prirodne,
pangast ryba
Suroviny:
filety ryby pangasius,
salám suchý,
cibule,
česnek,
olej sezamový,
mouka hladká,
česnek granulovaný,
sůl
Komentáře (10)
Už se nám trochu přejedl, ale protože je to cenově dostupná ryba a navíc bez kostí, tudíž nemusím při jídle pořád hlídat dítě, tak ho připravuji poměrně často. No a vymýšlím nové variace, aby bylo jídlo něčím zvláštní.
A když použiješ kvalitní salám (my měli chorizo), tak to zase tak nezdravé není...