Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 39 635 kJ / 9 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,18 g |
| Tuky | 999,27 g |
| Vláknina | 21,43 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 58,27 g |
Postup přípravy
Krok 1: Olej necháme zahřát na cca 100 st. C. Do něho nasypeme všechno koření. Prolisujeme 3 stroužky česneku a taktéž je přidáme do oleje. Olej se snažíme udržet na teplotě 100 st. C (+ -) po dobu cca 20 minut, aby chuť koření přešla do oleje. Necháme zchladnout na cca 30 st. C. Následně z pálivých papriček vymáčkneme nožem vnitřek a přidáme vše do oleje. Stejně tak i 10 kapek tabasca. Cibuli nakrájíme na kolečka.
Krok 2: Připravíme vhodnou sklenici a začneme nejdřív cibulí s trochou nálevu. Vložíme napůl rozkrojený Hermelín. Na něj dáme pár plátků ze zbylého česneku, jeden bobkový list z nálevu, kousek kapie, kolečko cibule a trošku nálevu. Přiklopíme horní půlkou Hermelínu. A dál opakujeme stejný postup. Vršek posledního kousku Hermelínu by měl být taktéž zalit nálevem. Zbytky cibule a kapii střídavě vkládáme dokola sklenice.
Krok 3: Sklenici uzavřeme a necháme vše uležet v chladničce nebo na „sedmém schůdku“ několik dní. Doporučuji alespoň 10 dnů.
Zveřejněno 29. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaný Hermelín "Vypusťte Krakena"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9zj
Moje poznámka
Nakládaný Hermelín "Vypusťte Krakena"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9zj
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 11 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 13 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 14 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 15 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 3 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 4 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 6 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 6 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 6 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 7 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 7 hodinami
Tématické fráze:
nálev na nakladany hermelin,
nakládaný hermelín,
nakládaný hermelín recept,
nalev na hermelin,
recept na nakládaný hermelín,
nakládaný hermelín v nálevu,
nákladní hermelín,
nálev na nakládaný hermelín recept,
naklady hermelin,
nakládany hermelín v olivovem oleji,
nakládaný hermelín nálev,
nakládaný hermelín - postup,
naklady hermelín recept,
recept nakládaný hermelín,
naložený hermlín,
nakladany hrmelin v olivovem oleji,
plněný nakládaný hermelín,
postup na nakladany hermelin,
nakládaný hermelín postup,
hermelín recepty
Suroviny:
sýr hermelín,
olej olivový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
koření provensálské,
česnek,
cibule,
kapie,
tabasco
Komentáře (1)