Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 809 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,84 g |
Tuky | 14,76 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 5,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízek s hořčicí, obalený v česnekové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JkxP
Moje poznámka
Kuřecí řízek s hořčicí, obalený v česnekové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JkxP
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 18 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
řízek s česnekem a hořčicí,
rizky s cesnekem a horcici,
řízky potřené hořčicí,
domácí kuřecí rizecky v hořčicne marinade,
kuřecí řízky s hořčicí,
řízky s hořčicí,
řízky obalené v hořčici,
kuřecí maso obalené v hořčici,
kuřecí řízky v hořčici,
kuřecí řízečky v marinádě s Majolkou®,
top recepty kureci rizek s horcici,
recepty řízek s hořčicí a česnekem,
řízek česnek,
rizky na sucho smažení,
kuřeci stehenní řízek co vařit?,
studentský řízek v těstíčku s horcici,
smažený řízek s česnekem a hořčicí,
horcicove řizky,
kureci rizky cesnekove,
rizky v parmezanu
Suroviny:
řízky stehenní,
hořčice,
česnek,
parmazán,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
tuk na smažení
Komentáře (8)
Můj postup: maso naklepu, osolím, z jedné strany potřu plnotučnou hořčicí, řízky skládám na sebe do hlubší mísy. Když mě netlačí čas, tak je nechám přes noc v lednici přikryté potravinářskou fólií. Před smažením je klasicky obalím v mouce, ve vejcích, do kterých přidávám pár stroužků lisovaného česneku a ve strouhance smíchané s mletými kukuřičnými lupínky. Smažím z obou stran ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku (sádlo + olej, nebo jen v sádle) a dopékám na plechu s pečicím papírem v troubě už na sucho. Výhodou je, že si řízky mohu předsmažit na pánvi a dopéct až když přijdou hosté nebo až se sejde rodina.