Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 874 kJ / 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,15 g |
Tuky | 38,76 g |
Vláknina | 1,71 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 25,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme olej, kečup, sójovou omáčku a koření na čínu.
Tuto směs mícháním spojíme a přidáme na nudličky nakrájené maso.
Zakryjeme fólií a dáme aspoň na hodinku do ledničky. Krok 2: Rozpálíme pánev a vložíme celý obsah misky.
Promícháváme a když je maso zatáhlé, přidáme zeleninu (nerozmrazenou).
Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10 min. Krok 3: V hrnečku si v trošce vody rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi. Krok 4: Provaříme asi 5 min a odstavíme.
Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi. Dobrou chuť :)
Tuto směs mícháním spojíme a přidáme na nudličky nakrájené maso.
Zakryjeme fólií a dáme aspoň na hodinku do ledničky. Krok 2: Rozpálíme pánev a vložíme celý obsah misky.
Promícháváme a když je maso zatáhlé, přidáme zeleninu (nerozmrazenou).
Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10 min. Krok 3: V hrnečku si v trošce vody rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi. Krok 4: Provaříme asi 5 min a odstavíme.
Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi. Dobrou chuť :)
Zveřejněno 12. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čína = červená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKJM
Moje poznámka
Kuřecí čína = červená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKJM
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 9 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 9 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 9 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 10 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 10 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 12 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 12 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 12 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 12 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 12 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 13 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 14 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí čína,
čína z kuřecího masa a zeleniny,
marináda na cinu,
čína pro děti,
kuřecí čína pro děti,
marináda na kuřecí cinu,
kuřecí čína recept,
kuřecí čína na zelenině,
kuřecí čína bez zeleniny,
čína z mražené zeleniny,
čína kuřecí,
mražená zelenina na čínu,
červená čína,
červená čína recept,
čína z kuřecího masa a mražené zeleniny,
čína z kuřecího masa,
čína marinada,
čína z kuřecího,
kurecicina,
kuřecí čína s ananasem
Suroviny:
maso kuřecí,
směs zeleninová mražená,
solamyl,
marináda,
kečup sladký,
olej,
koření čína,
omáčka sojová
Komentáře (12)
hlavne vsechni z prasku(neregistrovaný): Mrazená zelenina môže byť oveľa kvalitnejšia, ako čerstvé suroviny, ktoré sú dlhodobo skladované v chémiou udržiavaných skladoch. Mrazenie je najšetrnejší spôsob uskladnenia zeleniny.