Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 785 kJ / 2 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,60 g |
| Tuky | 39,63 g |
| Vláknina | 17,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 370,19 g |
Postup přípravy
Necháme je vykynout na plechu s pečicím papírem nebo fólií. Krok 4: Vykynuté rohlíky potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 220 °C zhruba 10-12 minut.
Zveřejněno 10. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíky s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gW1k
Moje poznámka
Rohlíky s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gW1k
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
veveruska73 před 38 minutami
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 1 hodinou
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 3 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 13 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 13 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 16 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 16 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 16 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 17 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 17 hodinami
Tématické fráze:
psenicny preferment,
žitný rohlík a prefermentem,
domácí rohlíky z prefermentu,
jemny rohlik z drobenkou,
zbytek rohlíku
Suroviny:
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
voda,
droždí čerstvé,
voda,
olej olivový,
droždí,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (3)