Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,50 g |
| Tuky | 3,34 g |
| Vláknina | 10,08 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 874 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.
Zveřejněno 9. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Moje poznámka
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
Nejnovější recepty
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 2 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová kotleta s pečenou dýní a restovanými houbami
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí hranolky
Přidáno před 4 hodinami
Červené zelí s jablky, brusinkami a hroznovým vínem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 5 minutami
Koláč jako květina
magdalenka před 16 minutami
Olejové koláčky
magdalenka před 23 minutami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 41 minutami
Golubky od Máši
magdalenka před 49 minutami
Mrkvový koláč
Nata83 před 50 minutami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 1 hodinou
Pikantní bůček
magdalenka před 3 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
drapelovajana před 3 hodinami
Nudlové těsto I.
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat pangase,
pangas recept,
recept pangas,
pepřový přeliv,
pikantní pangasius recepty,
čím okořenit ryby,
pikantní pangasius,
čím okořenit rybu,
jak okořenit pangase,
jak udělat pangasius,
čím okořenit pangase,
ryba pangast,
jak vypada ryba pangas,
filety pangas,
příprava pangase,
pangas filet recept,
pikantni ryba pangasius,
recepty pangast,
jak udelat pangase prirodne,
pangast ryba
Suroviny:
filety ryby pangasius,
salám suchý,
cibule,
česnek,
olej sezamový,
mouka hladká,
česnek granulovaný,
sůl
Komentáře (10)
Už se nám trochu přejedl, ale protože je to cenově dostupná ryba a navíc bez kostí, tudíž nemusím při jídle pořád hlídat dítě, tak ho připravuji poměrně často. No a vymýšlím nové variace, aby bylo jídlo něčím zvláštní.
A když použiješ kvalitní salám (my měli chorizo), tak to zase tak nezdravé není...