Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 475 kJ / 2 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,16 g |
Tuky | 183,56 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 222,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a necháme vychladnut. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, cibuli na tenká půlkolečka (použila jsem fialovou), okurky na plátky nebo kostičky.
Majonézu dobře promícháme se zakysanou smetanou. Krok 2: Všechny suroviny spojíme dohromady, salát dochutíme solí a pepřem (a pokud je třeba, kapkou octa a cukru) a vmícháme nasekanou pažitku.
Majonézu dobře promícháme se zakysanou smetanou. Krok 2: Všechny suroviny spojíme dohromady, salát dochutíme solí a pepřem (a pokud je třeba, kapkou octa a cukru) a vmícháme nasekanou pažitku.
Zveřejněno 20. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský bramborový salát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzpr
Moje poznámka
Vídeňský bramborový salát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzpr
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
vídeňsky bramborovy salat,
bramborový salát se smetanou,
vídeňský salát,
bramborový salát vidensky,
vídenský teplý bramborový salát,
vídenský bramborový salát-recept,
bramborový salát se zakysanou smetanou,
vídeňský bramborový salát se zakysanou smetanou,
bramborový salat ze smetanou,
teplý vídenský salát,
receptury studených pokrmů bramborový salát,
bramborový salát receptura,
vídeňský salát s okurkou,
bramborový salát s jogurtem a zakysanou smetanou,
vídeňský bramborový salát recept,
vidensky bramborovy salat z zakysané smetany,
vídeňský bramborový salát s okurkou,
vídeňský salát doma videorecept,
bramborovy dalat se snetanou,
vídeňský salát se zakysanou smetanou
Suroviny:
brambory,
cibule,
okurky sterilované,
pažitka,
majonéza,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (11)
Změnil bych ale jeho název, protože Vídeňský salát se vždy podává teplý a tady to díky použitým ingrediencím nehrozí.
Salát bude výborný, žádný sucharda