Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,50 g |
| Tuky | 103,76 g |
| Vláknina | 9,38 g |
| Cholesterol | 438 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Podávame s chlebom.
Zveřejněno 26. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwyW
Moje poznámka
Jednoduchý marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwyW
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 30 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 4 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
kapr recepty,
jednoduchý recept na kapra,
jednoduché recepty z kapra,
kapr jednoduchý recept,
kapr marinovany v oleji a cesneku,
kapr marinování na cibuli,
jedniduchy recept kapr na vánoce,
jednoduchy recept s kapra,
marinování kapra,
marinada kapr,
kapr v soli,
pražíme ryby,
marinovaný kapr sůl cukr,
recept na kapra jednoduchý,
kapr doba marinovani,
jednoduchý recept kapr
Suroviny:
kapr,
sůl,
cibule,
česnek,
paprika,
ocet vinný bílý,
voda,
pepř černý,
koření nové koření,
olej,
cukr,
sůl
Komentáře (4)
No, furt říkám, že u nás je tendence ryby dělat příliš dlouhou dobu...