Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,52 g |
| Tuky | 1,26 g |
| Vláknina | 23,62 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 64,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme celé podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nevyparí všetka voda. Odstavíme a necháme vychladnúť.
Krok 2: Paradajky a zemiaky nakrájame na kocky. Pridáme huby, natrhanú čínsku kapustu a opatrne premiešame. Ak treba, dosolíme.
Krok 3: Pokvapkáme octom a opäť premiešame.
Zveřejněno 16. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nr4z
Moje poznámka
Václavkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nr4z
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 11 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 12 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 2 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 2 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 2 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 2 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 3 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 4 hodinami
Tématické fráze:
václavkový guláš,
guláš z václavek
Suroviny:
houby václavky,
brambory,
zelí čínské,
rajče,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
ocet vinný bílý
Komentáře (2)