Postup přípravy
Krok 1: Listy kučeravého kelu (kadeřávku) bez stopiek rozložíme na pekáč na pečiaci papier a dobre pokvapkáme olejom.
Krok 2: Syr nastrúhame najemno a posypeme husto listy.
Krok 3: Vložíme do rúry vyhriatej na 120°C na 10 minút. Po tejto dobe rúru vypneme a ešte necháme v rúre asi 5-10 minút (podľa druhu syra, nemá ale zhnednúť, musí ostať svetlý).
Krok 4: Vyberieme a ihneď podávame ako pochúťku k pivu alebo na pohostenie.
Zveřejněno 6. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadeřávek jako pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDNr
Moje poznámka
Kadeřávek jako pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pDNr
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 5 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 5 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 5 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 3 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 4 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 4 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 4 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 6 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 6 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 7 hodinami
Tématické fráze:
kadeřávek recepty,
kadeřávek recept,
recepty z kaderavku,
recept na kadeřávek,
kadeřábek recepty,
úprava kadeřávku,
recepty kadeřávek,
kadeřávek,
recepty na kadeřávek,
kadeřavek-recept,
recepty na úpravu kadeřávku,
kadeřábek recept,
recept z kaderavku,
top recepty kadeřavek,
nejlepší recept kadeřávek,
recepty z kadeřábek ku,
úprava kadeřábku,
recepty na z kadeřávku,
recept z kaderabku,
co z kadeřábku
Suroviny:
kadeřávek,
sýr tvrdý,
olej
Komentáře (5)