Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,75 g |
Tuky | 136,71 g |
Vláknina | 26,73 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 50,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Moje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 13 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Suroviny:
batáty,
fenykl,
brambory,
koření sumah,
houby václavky,
cibule,
olej,
sůl,
fenyklová nať,
mascarpone,
žloutek,
vejce,
smetana kysaná
Komentáře (2)