Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 457 kJ / 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 0,69 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna, pečená v kachním sosu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yBzV
Moje poznámka
Kuřecí stehna, pečená v kachním sosu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yBzV
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 9 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 10 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
JakubM před 14 minutami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 46 minutami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 47 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Estermik před 55 minutami
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 2 hodinami
Květáková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno - makový dezert
Moanka před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 4 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečená kachna,
pečené kuřecí stehna,
kuřeci stehna recepty,
pecena kachní stehna,
pečená kuřecí stehna,
co se zbylym vypekem z kachny,
sos ke kachně,
pecene kureci stehna recept,
recept na kachní stehna,
výpek z kachních stehen,
recept na kuřeci stehna,
kuřecí stehna ala kachna se špenátem,
sos,
kachní stehna ala kuřecího masa,
kachni stehna recept,
pecene kureci stehna se sosem,
pečené kuře se sosem,
sos s peceneho kurete,
sos k pecene kachne,
pečená kachní stehna na lecu
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
kmín celý,
výpek,
jablko,
voda,
cibule
Komentáře (5)