Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 290 kJ / 1 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,04 g |
| Tuky | 21,31 g |
| Vláknina | 7,65 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 345 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 182,30 g |
Postup přípravy
Vmiešame rozpustenú želatímu a opäť premiešame.
Nakoniec jemne vmiešame do masy ovocie. Krok 4: Celú zmes dáme do tortovej formy a uhladíme. Dáme na niekoľko hodím do chladničky, aby koláč dobre stuhol (najlepšie cez noc).
Zveřejněno 26. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený rýžovo-tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YAMY
Moje poznámka
Nepečený rýžovo-tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YAMY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 3 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 7 hodinami
Tématické fráze:
nepečený koláč,
ryžovy koláč s tvarohem,
rýčoví koláč s tvarohem,
ovocný nepečený kolac tvarohovy,
nepečený tvarohový koláč s ovocem italský,
nepečený tvarohový koláč s ovocem italský,
rýžovo jablkový koláč,
rýžovo meruňkový koláč,
ryzovo kokosovy kolac
Suroviny:
rýže,
tvaroh,
mléko,
cukr vanilkový,
skořice,
kokos,
ovoce kompotované,
želatina
Komentáře (4)