Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 682 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,44 g |
Tuky | 5,89 g |
Vláknina | 8,42 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 15,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/orKj
Moje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/orKj
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s tuňákem a zeleninou,
těstoviny s tuňákem,
těstoviny recepty,
míchané těstoviny s tuňákem,
těstoviny s tuňákem a se zeleninou,
vařené nudle s tuňákem a zeleninou,
těstoviny se zeleninou,
tuňák recepty s těstovinami,
michane testoviny se zeleninou,
celozrné testoviny s tunakem a zeleninou,
těstoviny s tuňákem a bazalka
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
cibule,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
protlak rajčatový,
cuketa,
česnek,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
těstoviny
Komentáře (3)