Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,05 g |
Tuky | 43,74 g |
Vláknina | 39,82 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 128,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxvY
Moje poznámka
Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxvY
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak,
kuřecí steak na medu,
kuřecí steak recept,
kuřecí steaky na medu,
kuřecí stehenní maso recepty,
kuřecí steaky,
kuřecí steaky recepty,
steak z kuřete na na tymiánu,
kuřecí stehenní steak,
kuřecí steak z vykoštěných stehen,
kureci steak s kůží,
steaky na medu,
kuřecí steak s medem,
pečeme kuřecí steaky,
doba pečení kuřecího steaku,
kuřecí na medu s tymiánem,
jak péct kuřecí steaky,
kuřecí nožky na medu,
kureci platek na medu,
kuřecí steak na na medu
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
med,
tymián,
vývar masový,
smetana na vaření,
mouka hladká,
kůra citronová,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (7)
No, ponechme stranou co je to steak, že
Pokud dělám stejné maso, tedy kus kuřecí nožky v kožuchu, tak nejprve opékám kůží dolů asi 2x delší dobu než posléze druhou stranu bez kůže a bohatě to stačí
...a troubu posléze nepoužívám