Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 170 kJ / 1 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,72 g |
Tuky | 95,95 g |
Vláknina | 50,58 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 1,79 g |
Sacharidy | 199,60 g |
Postup přípravy
Podáváme knedlíčky s hlívou a posypeme nakrájenou cibulkou.
Zveřejněno 27. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ústřičná na paprice a polentové knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pA22
Moje poznámka
Hlíva ústřičná na paprice a polentové knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pA22
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 12 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 12 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 4 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 6 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 7 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 7 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 7 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 8 hodinami
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 9 hodinami
Tématické fráze:
hlíva ústřičná recepty,
hlíva ustřičná-recepty,
recepty z hlívy ústřičné,
hliva ustřična fotky,
hlíva ustricna na paprice,
hlíva recepty,
recepty na hlívu ústřičnou,
hlíva ústřičná na na paprice,
plněné knedlíky hlivou ustricnou,
recept na hlívu ústřičnou,
paprikáš z hlíva ústřičná recepty,
polentové kuličky se špenátem
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
paprika,
sůl,
kmín mletý,
chilli,
solamyl,
paprika čerstvá červená,
polenta instantní,
mléko mandlové,
tuk,
vejce,
celozrnná bageta
Komentáře (1)