Polentovo - parmezánové dukátky se špenátem
Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 141 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,68 g |
Tuky | 27,32 g |
Vláknina | 14,51 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 89,81 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2012 19:13
9. 6. 2011 07:21
8. 6. 2011 17:53
8. 6. 2011 17:49
8. 6. 2011 13:05
8. 6. 2011 13:04
8. 6. 2011 13:01
8. 6. 2011 12:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 58 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit kaldoun a co se pod tímto tajemným názvem skrývá
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: parmezánové placky polentové placky se špenátem kuřecí dukátky na smetanovém listovém špenátu recept slané dukátky zeleninové dukátky s brokolicí mražené dukátky slané koláčky z polenty
Suroviny: voda, polenta, sýr parmazán strouhaný, bujón zeleninový, špenát listový mražený, česnek, máslo, sůl, parmazán, voda
Polentovo - parmezánové dukátky se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KALM
8 názorů