Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 313 kJ / 1 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,97 g |
| Tuky | 28,98 g |
| Vláknina | 20,66 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 940 mg |
| Sůl | 1,99 g |
| Sacharidy | 79,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté kuličky dušené v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Py22
Moje poznámka
Mleté kuličky dušené v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Py22
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 8 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 9 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 1 hodinou
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 3 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 4 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 5 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
mleté kuličky v mrkvi,
mlete maso v dusene mrkvi,
dušená mrkev s mletým masem,
dušená mrkev recept,
recepty mleta s mrkbi,
dušená mrkev s masovýma kuličkama,
mlete maso v mrkvi,
dušená mrkev,
recept dušená mrkev s hráškem,
mlete veprove kulicky v mrkvi
Suroviny:
maso vepřové mleté,
vejce,
cibule šalotka,
česnek,
burizony,
strouhanka,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
olej,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
cibule šalotka,
mouka hladká,
vývar masový,
hrášek mražený,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (4)