Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 169 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,75 g |
Tuky | 7,10 g |
Vláknina | 101,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40,25 g |
Sůl | 100,30 g |
Sacharidy | 585,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z cuket a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApOB
Moje poznámka
Salát z cuket a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApOB
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 12 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 3 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 5 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 6 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 7 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 8 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 8 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 9 hodinami
Tématické fráze:
cuketovy salat,
salát z cukety,
cuketový salát recept,
recepty salaty,
recepty na cukety -salát,
paprikový salát,
recepty z cukety,
cuketový salát zavařený,
cuketa salát,
cuketa a papriky,
svetla paprika recepty,
salát z paprik,
paprikový salát recept,
cuketové salaty,
recepty na cuketu,
recepty z cukety salát,
zavařené papriky,
recepty z paprik,
salát z cuket
Suroviny:
cuketa,
cibule,
paprika,
mrkev,
cukr krystal,
ocet,
deko
Komentáře (2)
Sice si praci mirne zkoplikuji, ale vyhnu se kyseline benzoove, kterou Deko obsahuje.
Te se bez sebemensich pochyb "nabastim" ve spouste prumyslovych vyrobku, tak proc si ji pridavat i ve vlastnorucne pripravenych konzervach . . . . .