Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 393 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,39 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci v okurkovém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n3K5
Moje poznámka
Utopenci v okurkovém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n3K5
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 18 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 20 minutami
Koprová omáčka
LucieKrou před 8 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 10 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 11 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 12 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 13 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 13 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept na utopence,
utopenci recept,
utopenci s okurkami,
utopenci z láku od okurek,
recept na lák na utopence,
sladkokyselý nálev na utopence,
jan na utopence,
znojemský nálev utopence,
znojemský nálev na utopence,
utopenci z okurkovým nálevem,
lák na utopence z okurek,
sladkokyselí nálev na utopence,
recept na sladkokysele utopence,
recept - utopenci sladkokyselý v nálevu
Suroviny:
špekáček,
okurky sterilované,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
ocet,
nálev ze sladkokyselých okurek
Komentáře (7)
a uvidíme