Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 240 kJ / 774 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,84 g |
| Tuky | 1,00 g |
| Vláknina | 15,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,05 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 183,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškeré koření a sůl převaříte aspoň 5 minut.
Krok 2: Očištěné, posolené a popepřené kloboučky hub obalíte v trojobalu a usmažíte dozlatova. Ještě horké dáte do sklenic, zalijete připraveným nálevem tak, aby byly houby zcela ponořené, zavíčkujete a zavaříte je po dobu 15 minut při teplotě 85 °C.
Zveřejněno 26. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečenáče - houbáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ej4W
Moje poznámka
Pečenáče - houbáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ej4W
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 7 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 11 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 12 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 13 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 13 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 14 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 15 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 15 hodinami
Suroviny:
houby,
voda,
koriandr,
sůl,
koření nové koření,
pepř,
cukr,
bobkový list,
cibule,
ocet
Komentáře (1)