Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 067 kJ / 255 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,94 g | 
| Tuky | 7,79 g | 
| Vláknina | 6,24 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 113 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 31,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Oloupané brambory nastrouháme spolu s česnekem, přidáme koření, vajíčko, mouku, najemno nakrájenou cibuli s uzeným  bůčkem, nahrubo nastrouhanou uzenou cihlu, osolíme a důkladně promícháme.
	Krok 2: Zvolna smažíme z obou stran na sádle. Podáváme s dobrým mlékem.
Zveřejněno 7. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Příborská trinčka speciál
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91AJ
Moje poznámka
					
				
Příborská trinčka speciál
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91AJ
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 11 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tretuar, 
						
						
							firhaňky, 
						
						
							firhaňk, 
						
						
							příborská jídla, 
						
						
							dratuár, 
						
						
							bramborak v nareci, 
						
						
							podkrkonošský bramborák se švestkama, 
						
						
							bramborové placky special, 
						
						
							trincky placky, 
						
						
							bramborove trinčky, 
						
						
							bramboraky special, 
						
						
							bramborak special, 
						
						
							recepty special, 
						
						
							bramborák s uzeným bůčkem, 
						
						
							recept na bramboráky special, 
						
						
							bramboráky v nářečí, 
						
						
							co je firhaňk, 
						
						
							príborské klobasy, 
						
						
							nářečí bramborák, 
						
						
							bramborák se švestkami v nářeči
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule, 
						
						
							bůček uzený, 
						
						
							sýr cihla uzená, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							sádlo
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (20)