Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 808 kJ / 2 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,36 g |
Tuky | 178,19 g |
Vláknina | 24,81 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 46,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3wG
Moje poznámka
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3wG
Nejnovější recepty
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 32 minutami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 14 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 6 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 7 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 12 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 13 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 15 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 16 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 16 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 17 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hovězí kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
vývar hovězí,
víno červené,
slanina,
sádlo,
máslo,
olej,
cibule,
mrkev,
žampióny,
česnek,
protlak rajčatový,
cibule šalotka,
bobkový list,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Ba ne, takovou kuchařskou zhovadilost bych si nedovolil prezentovat jako radu
No, ale mám odzkoušeno ještě jednu věc stran té tlusté blány: v případě podezření na její budoucí nepoživatelnost ji nechám vcelku a přihodím ji k masu (a vyhodím ji až posléze).
Ale mé postupy berte s rozvahou...
Takže s nimi zcela souhlasím.
Když bud chtít "čisté" maso koupím jiný kus zvířete...
Kdysi, z čiré lenosti, jsem kližku neodblanil a vůbec jsem se s ní moc nepáral...
Tepelnou úpravou se šlašky ztratí, šlachy povolí, úpony zgelovatí a sós více želíruje a celkově je plnější
A od těch dob se s kližkou moc nemaluju...
No, na rozdíl od Písně práce je LENOST matka pokroku, že