Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 914 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,04 g |
| Tuky | 90,18 g |
| Vláknina | 19,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 805 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 71,96 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady na zálivku dobře promícháme v misce a zatím odložíme stranou.
Krok 2: Do velké misky dáme na kousky natrhaný kadeřávek, přidáme 1/4 hrnečku zálivky a kadeřávek dobře rukama promneme, alespoň 5 minut. Toto je důležité, protože tento způsob kadeřávek zjemní. Potom přidáme ostatní přísady a alespoň 6 PL zálivky, dobře promícháme, přikryjeme a dáme do ledničky alespoň na 1 hodinu před podáváním vychladit.
Krok 3: Z tohoto množství je asi 8 hrnečků salátu o objemu 250 ml.
Zveřejněno 8. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvEr
Moje poznámka
Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvEr
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 1 minutou
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 22 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 25 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 32 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 3 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
ocet jablečný,
hořčice,
sirup javorový,
pepř,
kadeřávek,
zelí červené,
mrkev,
brusinky sušené,
cibulka zelená,
petržel
Komentáře (1)