Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 914 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 90,18 g |
Vláknina | 19,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 71,96 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady na zálivku dobře promícháme v misce a zatím odložíme stranou.
Krok 2: Do velké misky dáme na kousky natrhaný kadeřávek, přidáme 1/4 hrnečku zálivky a kadeřávek dobře rukama promneme, alespoň 5 minut. Toto je důležité, protože tento způsob kadeřávek zjemní. Potom přidáme ostatní přísady a alespoň 6 PL zálivky, dobře promícháme, přikryjeme a dáme do ledničky alespoň na 1 hodinu před podáváním vychladit.
Krok 3: Z tohoto množství je asi 8 hrnečků salátu o objemu 250 ml.
Zveřejněno 8. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvEr
Moje poznámka
Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvEr
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Noumik před 1 hodinou
Játrová omáčka
Antonausprag před 3 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 5 hodinami
Segedínský guláš
Bomber před 5 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 6 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 7 hodinami
Anglické palačinky
Witoraz před 8 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
ocet jablečný,
hořčice,
sirup javorový,
pepř,
kadeřávek,
zelí červené,
mrkev,
brusinky sušené,
cibulka zelená,
petržel
Komentáře (1)