Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 023 kJ / 3 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,15 g |
Tuky | 60,57 g |
Vláknina | 39,81 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 8,11 g |
Sacharidy | 531,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: V osolené vodě uvaříme rýži podle návodu doměkka (či jako já, využijeme zbytek z předchozího dne).
Krok 2: Salám a cibuli nakrájíme na kostičky a dáme společně opékat do kastrolu na troše oleje.
Krok 3: Jakmile je osmaženo, přidáme kukuřici a hrášek, plátky česneku, 2 lžíce vody, podle chuti koření (cca 1 polévková lžíce), přikryjeme a krátce za občasného zamíchání podusíme.
Krok 4: Jakmile je hrášek a kukuřice měkká, přidáme sterilovanou kapii, prohřejeme, vsypeme rýži a promícháme.
Krok 5: Na talíři posypeme strouhaným sýrem. Ozdobíme zeleninou, kečupem.
Zveřejněno 14. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studentské rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy0K
Moje poznámka
Studentské rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yy0K
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 7 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 1 hodinou
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 2 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 2 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 3 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 4 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 4 hodinami
Tématické fráze:
rizoto se salámem,
studentské recepty,
recepty pro studenty,
jak se dělá cucák,
salámové rizoto,
rizoto pro začátečníky,
jak udělat cucáka,
levné rizoto,
rizoto recept pro zacatecniky,
nejjednodušší rizoto,
nejlevnější rizoto,
rizoto ze salámu,
jak udelat cucak,
rizoto,
rizoto recept,
recept na rizoto ze salámu,
studentské večeře,
studentská večeře,
české rizoto,
rizoto z točeného salámu
Suroviny:
rýže,
cibule,
salám točený,
kukuřice mražená,
hrášek mražený,
kapie sterilovaná,
česnek,
olej,
koření polévkové,
sůl,
sýr tvrdý
Komentáře (11)