Kerblíkouka z Krkonoš
Kerblík je rostlina vzhledem připomínající petržel a libeček. Tato lehká a voňavá polévka v sobě spojuje smetanovou hebkost a jemně nasládlou, anýzovou chuť kerblíku – bylinky, která se v kuchyni používá neprávem málo.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 713 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,64 g |
Tuky | 33,30 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 20,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kerblíkouka z Krkonoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3mW
Moje poznámka
Kerblíkouka z Krkonoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3mW
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 12 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 1 hodinou
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 2 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 2 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 2 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 6 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 6 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 7 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
smetana,
kerblík
Komentáře (1)