Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 715 kJ / 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 0,85 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salátovku nastrouháme nahrubo a menší okurky nakrájíme na tenká půlkolečka. Cibuli nakrájíme na měsíčky. Salátovku dáme do mísy, lehce osolíme a opepříme. Necháme chvíli stát, aby pustila vodu.
Krok 2: Přidáme všechny zbývající suroviny, kromě kopru, a promícháme. Dolijeme nálevem z okurek. Salát dochutíme podle toho, jestli je nálev sladší, nebo kyselejší. Nakonec vmícháme kopr a necháme vychladit.
Zveřejněno 6. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Moje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 8 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 3 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 5 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 6 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 7 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 10 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 10 hodinami
Suroviny:
okurka salátová,
okurky sterilované,
cibule,
česnek,
kapie,
kopr,
lák okurkový,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (3)