Čtyřlístek

bubutop Kuchařka:

Doba přípravy: 2 dny PT48H00M 12 porcí Zdobení 11 názorů

512

Suroviny

Mramor piškot:
4 vejce
240 g cukru
1 vanilkový cukr
250 g hl. mouky
1 PDP
150 ml oleje
100 ml vody
2 pl kakaa
vanilkový krém
jahody
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Jako u dina:-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Čtyřlístek

  • Olga Urvalkova Olga Urvalkova

    Tak ten je tedy dost dobrej:-)):-)):-)):-)):yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • ZuzkaMladkova ZuzkaMladkova

    krááááása!!!

    Odpovědět

  • bubutop bubutop(autorka receptu)

    Jana Remkova:děkuji, taky by mě potěšil, kdyby byl můj;-):-K:-K

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    :yes:figurky jako živé..krása:-K

    Odpovědět

  • srettka srettka

    spickove figurky, bezvadne jsi je trefila:-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Já bych ho klidně dostala i dnes. Perfektní!!:-):yes:

    Odpovědět

  • Ja.Lenttilka Ja.Lenttilka

    bubutop:Děkuji za radu,při nejbližší příležitosti provedu ;-) :-K :yes:

    Odpovědět

  • bubutop bubutop(autorka receptu)

    Ja.Lenttilka:musíte v lednici ubrat teplotu, aby Vám na zadní stěně nestékly kapky vody, ale aby lehce přimrzly, pak není žádný problém. Nebo aspoň zadní stěnu lednice deskou oddělte od dortu, prostě to lednicové vlhko marcipánu vadí. Ale nemám s tím problém, když ta voda nestéká.:-K:-K

    Odpovědět

  • Ja.Lenttilka Ja.Lenttilka

    můžu se zeptat,jakou máte fintu na to,aby se na dortu figurky a ozdoby z marcipánu,do druhého dne v ledničce vlhkem nezdeformovaly a nebortily? Mě se vetšinou růžičky a podobné ozdůbky úplně rozkydnou :-((

    Odpovědět

  • bubutop bubutop(autorka receptu)

    Eliza:děkuji, no já bych ho taky brala, je to vzpomínka na mládí:-K:-K

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Ten bych chtěla dostat jako malá holka...:yes::-K

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo