Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách je lahodná kombinace tradičních chutí a moderní lehkosti. Šťavnatá vepřová plec pečená s jablky získává jemně sladkou a ovocnou chuť, která dokonale kontrastuje s pikantností a křehkostí hlávkového zelí a cukety.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 679 kJ / 2 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,26 g |
| Tuky | 134,75 g |
| Vláknina | 31,69 g |
| Cholesterol | 604 mg |
| Sodík | 2,04 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 92,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M33A
Moje poznámka
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M33A
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 23 minutami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 36 minutami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 52 minutami
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
jablko,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
vývar masový,
zelí hlávkové,
cuketa,
brambory,
špek,
cibule,
mouka hladká,
kmín celý,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (3)