Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pestré rizoto ( Jambalaya)

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 8. 2011 11:47

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

17. 1. 2013 22:41

aaadobromila:Přesně tak, je rozdíl v " rizotu" italském, českém, rizotu z New Orleans a španělském rizotu ( paelle)...;-)

aaadobromila

17. 1. 2013 22:31

1974andrea: Ježiš to jsi hodná, ale to nemusíš, proboha! Nemyslím to zle. Jen mě to zarazilo, víš. Věřím Ti ;-) Holt je rizoto a rizoto:-)

1974andrea 1974andrea

17. 1. 2013 22:26

aaadobromila:Přečti si třeba tenhle recept a je jich mnohem více a opravdu verzí na Jambalayu je mnoho http://www.labuznik.cz/recept/jambalaya-z-ryb-a-da.... A i rýže se tam dává dlouhozrnná;-) Já recept vařila podle kuchařky,kdyžtak ti zítra tu stránku s obrázkem vyfotím. A opravdu je tam psaná uzenka;-)

aaadobromila

17. 1. 2013 22:06

No to je opravdu hodně zvláštní kombinace - špěkáček a možské plody. Hledám rizoto, kliknu na to Tvé a ejhle... Myslím, že ani ta rýže neni správná na rizoto, jestli dobře vidím na fotce. Ale je krásně barevné.

1974andrea 1974andrea

16. 8. 2011 20:59

Děkuji všem za vaše názory a komentáře:-K:-8

1974andrea 1974andrea

16. 8. 2011 17:02

Marian:Není jich ke shlédnutí pouze 10 nejnovějších, v horní nabídce je Katalog receptů, kde jsou všechny z poslední doby. Tak o nic nepřijdeš;-). A jinak díky za pochvalu:-K:-8

Marian

16. 8. 2011 15:51

1974andrea:Ale jinak muzu rict ze jses vyborna kucharka a mam hodne tvych receptu v oblibenejch a vyzkousenejch..jenom skoda pro me je,ze nejnovejsich receptu je jenom 10,mohlo by jich byt vice,nestihnu vsecky precist protoze ziju za mlakou.

1974andrea 1974andrea

16. 8. 2011 14:49

Marian:Ale vždyť já to nazvala Pestré rizoto, to přeci není žádný oficiální název určitého pokrmu. A já to dělala opravdu podle receptu na Jambalayu z knihy Plody moře. Nevím, proč je kvůli tomu tolik dohadů;-)

Marian

16. 8. 2011 14:36

Tohle bych nazval netradicni rizoto,zeptejte se nekoho kdo pochazi z New Orleans stat Louisiana jak se dela opravdova Jambalaya.Tohle nema s puvodnim receptem moc spolecnyho!

Svetlana Svetlana

16. 8. 2011 13:34

...takové riziko "co dům dal" ;-)...ale upřimně - taky si moc neumím představit kombinaci mořských plodů s uzeninou...ale - asi jo, chce to vyzkoušet...:-)

spagetka spagetka

16. 8. 2011 13:07

1974andrea: supééér nápad :yes::yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

16. 8. 2011 13:07

spagetka:Dá to tomu takovou nauzenou chuť a nebo pokud máš uzenou papriku, tak jí tam zkus dát místo té uzeniny.

spagetka spagetka

16. 8. 2011 13:03

Andrejko, taky mě zarazila kombinace uzenky, kuřecího a mořských plodů, ale zajímavé to je a myslím, že zkusím ;-);-);-)

1974andrea 1974andrea

16. 8. 2011 13:00

Láďa:V původním receptu, který se jmenuje Jambalaya, je psaná uzenka. A do paelly se také dává klobása a mořské plody, takže na tom nevidím nic tak divného;-)

Láďa

16. 8. 2011 12:39

No nevím ten buřt a krevety jestli to je nejlepší kombinace...
:-O český špekáček a mořské rizoto?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: italské rizoto s mořskými plody kuřecí jambalaya rizoto z mořských plodů rizoto s plody moře netradiční rizoto džambalaja rizoto s mořskými plody rizoto rizoto mořské plody morske rizoto rizoto recept jambalaya rýží rizoto ze spekacku co se dava do rizoto rychlé rizoto s mořskými plody recept kure jambalaya jak se vaří jambalaya plody moře rizoto rizoto se spekackem rýže jambalamba

Suroviny: mořské plody, krevety, řízky kuřecí, uzenina, cibule, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, česnek, rajče, bobkový list, paprika sušená sladká, vývar kuřecí, rýže, petrželka, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pestré rizoto ( Jambalaya)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Axy