Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 684 kJ / 2 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,75 g |
Tuky | 62,01 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 756 mg |
Sodík | 10,24 g |
Sůl | 24,92 g |
Sacharidy | 244,40 g |
Postup přípravy
Na pánvi rozpustíme sádlo a přidáme najemno nakrájenou cibuli. Až bude cibule lehce zlatavá, zasypeme ji moukou, promícháme, přidáme zelí, osolíme, podlijeme trochou vody a přibližně 15 minut necháme dusit.
Zveřejněno 9. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1KQV
Moje poznámka
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1KQV
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Fitulka před 17 minutami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 23 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 32 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 37 minutami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 2 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 2 hodinami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 3 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
sádlo,
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
škrob bramborový,
sůl,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
mouka
Komentáře (2)