Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 703 kJ / 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,98 g |
Tuky | 19,47 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY1q
Moje poznámka
Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xY1q
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 5 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 21 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 1 minutou
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 20 minutami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 28 minutami
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 31 minutami
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 48 minutami
Segedínský guláš
Pavluska75 před 1 hodinou
Řecká musaka
Olina3 před 4 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 4 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 5 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 14 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř,
kmín celý,
vývar,
zelí bílé,
cibule,
olej
Komentáře (1)