Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 045 kJ / 4 074 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,13 g |
| Tuky | 155,86 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 688 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 571,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech ingrediencí zaděláme hladké těsto. Nejdříve smícháme sypké suroviny a přidáváme vejce, majolku, rozpuštěné sádlo a mléko.
Krok 2: Těsto dáme kynout na teplé místo pod utěrkou, alespoň 1 hodinu.
Krok 3: Z vykynutého těsta uděláme bochánky, vytvarujeme koláče na plechu s pečícím papírem a okraje koláče pomažeme vejcem.
Krok 4: Dáme náplně dle chuti a posypeme drobenkou.
Krok 5: Pečeme cca 15 minut na 220 stupňů - dle zkušeností s troubou.
Zveřejněno 27. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynuté koláče z Majolky® a sádla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vnQr
Moje poznámka
Kynuté koláče z Majolky® a sádla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vnQr
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí sušené,
cukr,
sůl,
mléko,
vejce,
majolka,
sádlo,
máslo,
mouka polohrubá,
cukr
Komentáře (2)