Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,15 g |
Tuky | 165,24 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 22,34 g |
Sůl | 55,76 g |
Sacharidy | 2,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
Moje poznámka
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 11 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tuňáková pomazánka s tvarohem
Sahula před 8 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Sahula před 8 hodinami
Tuňáková pomazánka se sušenými rajčaty
Sahula před 8 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
Sahula před 9 hodinami
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 12 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 12 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 12 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 12 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 12 hodinami
Tématické fráze:
tatarák s parmazanem recepty,
tatarak z rostenky,
tatarak z nízkého roštence,
tatarák s dijonskou hořčicí,
roštěnec tatarák,
belgický tatarák recept,
tatarák s parmazánem,
tatarák s kapary a parmazanem,
tatarák na asijský způsob,
tatarák na asijský,
belgicky tatarak,
tatarák s dižonskou bez kaparů,
tatarsky biftek z roštěnec,
tatarak s olivový olej,
tatarak z roštěnec,
tatarák s dijonskou hořticí,
tatarský biftek z roštěnky,
asijský tatarák,
tatarák s s parmazánem,
recept na tatarák
Suroviny:
roštěnec nízký,
kapary,
ančovičky v oleji,
parmazán,
olej olivový,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."