Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 431 kJ / 1 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,07 g |
Tuky | 107,57 g |
Vláknina | 29,42 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 55,03 g |
Postup přípravy
Osmahnutou cibuli přendáme do pekáčku, přidáme zeleninu, koření, česnek , stehna a zalijeme vývarem. Krok 3: Přiklopíme poklicí a pečeme doměkka, během pečení stehna obracíme a podle potřeby ještě přidáme vývar. Měkké maso vyjmeme, odstraníme bobkové listy a vše z pekáče rozmixujeme dohladka. Krok 4: Rozmixovanou směs ještě propasírujeme a podle potřeby můžeme ještě přidat vývar pokud je omáčka moc hustá. Dochutíme citronem a podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 6. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQGE
Moje poznámka
Králičí stehna nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQGE
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 14 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 59 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
tymián,
sádlo,
cibule,
česnek,
zelenina kořenová,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
bobkový list,
citron,
vývar masový
Komentáře (1)