Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 431 kJ / 1 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,07 g |
| Tuky | 107,57 g |
| Vláknina | 29,42 g |
| Cholesterol | 84 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,60 g |
| Sacharidy | 55,03 g |
Postup přípravy
Osmahnutou cibuli přendáme do pekáčku, přidáme zeleninu, koření, česnek , stehna a zalijeme vývarem. Krok 3: Přiklopíme poklicí a pečeme doměkka, během pečení stehna obracíme a podle potřeby ještě přidáme vývar. Měkké maso vyjmeme, odstraníme bobkové listy a vše z pekáče rozmixujeme dohladka. Krok 4: Rozmixovanou směs ještě propasírujeme a podle potřeby můžeme ještě přidat vývar pokud je omáčka moc hustá. Dochutíme citronem a podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 6. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQGE
Moje poznámka
Králičí stehna nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQGE
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 6 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 8 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 1 hodinou
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 2 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 2 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 2 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
mazlak před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
Sarka G před 3 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
brtna před 3 hodinami
Citronová bábovka
Cinderka před 3 hodinami
Banánové lívance mňam
VeruH. před 4 hodinami
Boloňské špagety
brtna před 6 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
tymián,
sádlo,
cibule,
česnek,
zelenina kořenová,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
bobkový list,
citron,
vývar masový
Komentáře (1)