Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 942 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,67 g |
Tuky | 12,79 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 983 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 12,77 g |
Postup přípravy
Nastavíme na program High a necháme pracovat 4-4,5 hodiny, podle velikosti a tloušťky masa. Krok 3: Po 4 hodinách můžeme do masa zapíchnout jehlu na špízy. Když neklade odpor a maso z ní jde lehce sundat, hrnec vypneme ze zásuvky. Krok 4: Měkké maso dáme stranou a uchováme v teple. Obsah hrnce rozmixujeme ponorným mixérem, podle potřeby naředíme a podle zvyklostí případně dochutíme citronovou šťávou a špetkou cukru. Krok 5: Z masa odstraníme nitě, naporcujeme a dáme do hrnce. Opět zapneme na High a ještě 10 minut vše necháme prohřát.
Na přílohu se hodí knedlík, těstoviny i rýže.
Zveřejněno 16. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LD7
Moje poznámka
Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LD7
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 19 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 20 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 21 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 22 minutami
Zapečený chřest
Leren před 23 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 42 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 46 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 46 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 47 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 48 minutami
Suroviny:
kližka hovězí,
halali,
citron,
celer,
mrkev,
smetana,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
pepř mletý,
sůl,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (4)
Jaromira18:
No, "pomaláček" taky nemám, ale jsem technik
Jak se vaří POMALU v tlakovém hrnci, he?