Noky s kuřecím, cuketou, sušenými rajčaty a mozzarellou
Tento pokrm spojuje jemné noky s šťavnatými kousky kuřete, čerstvou cuketou a intenzivní chutí sušených rajčat, to vše korunováno roztavenou mozzarellou. Ideální jako sytý oběd nebo večeře, která potěší a přinese do vašeho jídelníčku kousek italské kuchyně.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 975 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,17 g |
Tuky | 5,32 g |
Vláknina | 10,16 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 6,49 g |
Sacharidy | 178,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky s kuřecím, cuketou, sušenými rajčaty a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QQY
Moje poznámka
Noky s kuřecím, cuketou, sušenými rajčaty a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QQY
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový krém
blanka12 před 9 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 13 hodinami
Suroviny:
gnocchi,
cuketa,
prsa kuřecí,
rajče sušené,
cibule,
česnek,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř mletý,
koření na zeleninu,
koření italské bylinky,
smetana zakysaná,
majonéza
Komentáře (3)