Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,81 g |
| Tuky | 96,38 g |
| Vláknina | 15,94 g |
| Cholesterol | 226 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 45,92 g |
Postup přípravy
Přidáme do polévky bylinky, nakrájený romadur a po jeho rozpuštění osolíme a opepříme dle chuti. Krátce povaříme, odstavíme a vmícháme krém nebo jinou zakysanou smetanu. Rozmixujeme do konzistence jakou máme rádi. Krok 4: Pokud chceme v polévce větší kousky vyndáme potřebné množství stranou před mixováním dohladka. Podáváme s chipsy nebo krutony a čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 28. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Moje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 14 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 49 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 4 hodinami
Suroviny:
dýně máslová,
brambory,
olej olivový,
máslo,
cibule šalotka,
česnek,
koření italské bylinky,
sýr romadur,
crème frâiche,
sůl,
pepř mletý,
rohlík,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)