Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso očistíme, z obou stran osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mouce.
Krok 2: V hlubší pánvi rozpálíme olej a na něm filety z obou stran osmahneme.
Krok 3: Přidáme víno a maso dusíme do měkka. Když je maso měkké, posypeme ho nadrobno nasekanou zelenou petrželkou a s vybranou přílohou hned podáváme.
Zveřejněno 24. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aljašská treska na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RqPG
Moje poznámka
Aljašská treska na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RqPG
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 14 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 9 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 11 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 14 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 16 hodinami
Suroviny:
filet z tresky,
víno bílé suché,
olej slunečnicový,
šťáva citronová,
solamyl,
sůl mořská,
petrželka
Komentáře (1)