Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatový salát s camembertem a lyonským salámem

Čerstvá rajčátka s jarní cibulkou a měkkým sýrem s bílou plísní zabalená v majonéze - to je salát lahodící nejen oku ale i našim chuťovým buňkám. Přidáním kořeněného salámu si udobříme i masožrouty.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min Bez doby chlazení

35 min (35 min příprava, Bez doby chlazení)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 099 kJ /
980 kcal
Bílkoviny27,97 g
Tuky92,17 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,00 g
Sacharidy8,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omytá a osušená rajčata nakrájíme na měsíčky, přidáme na kostičky nakrájený camembert a nadrobno nakrájený lyonský salám. Krok 2: Dále přidáme najemno nakrájenou cibuli a jarní cibulku. Krok 3: Opatrně osolíme a opepříme. Salám i sýr jsou slané, tak se solí opatrně. Krok 4: Nakonec vmícháme majonézu a necháme vychladit. Krok 5: Podáváme s čerstvým pečivem.

TIP: Jak zpracovat rajčata

Zveřejněno 13. 5. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatový salát s camembertem a lyonským salámem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RYz5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatový salát s camembertem a lyonským salámem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RYz5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rajče keříčkové, salám, sýr camembert, cibule červená, cibulka jarní, majonéza, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu