Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Vepřové maso se řadí v naší gastronomii mezi nejčastěji připravovaný druh masa. V tomto receptu najdete inspiraci na vepřové kotlety s rajčaty, paprikou, houbami a kořením. Takto připravené kotlety můžete podávat ve všední, ale i sváteční den.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 739 kJ / 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 10,77 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgG4
Moje poznámka
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgG4
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Vývar z mletého masa
Přidáno před 2 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 4 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahůdkový francouzský salát
KatkaCechova před 2 minutami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 11 minutami
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 47 minutami
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 48 minutami
Sněhové pusinky/kokosky, které se mi vždy povedly
Davidook21 před 50 minutami
Kuřecí přírodní plátek
vitekdolivka před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Martula před 1 hodinou
Domácí langoše
Jan Nemec před 2 hodinami
Plněné ořechy
Jan Nemec před 2 hodinami
Suroviny:
kotleta,
olej,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
rajče drcené,
lusk paprikový,
houby sušené,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo,
cukr,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)