Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale za to z něj lze připravit skvělý pokrm. Důkazem je tato směs hovězích kostek se zeleninou, řapíkovým celerem a slaninou, která je dochucena jak vývar, tak i červeným vínem. To vyberte pečlivě, mělo by být opravdu kvalitní.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 613 kJ / 4 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,43 g |
| Tuky | 304,19 g |
| Vláknina | 79,98 g |
| Cholesterol | 491 mg |
| Sodík | 4,48 g |
| Sůl | 10,40 g |
| Sacharidy | 81,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7gK
Moje poznámka
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7gK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 9 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 11 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 13 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 4 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 6 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 7 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 7 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 7 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 7 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 9 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 11 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 13 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 13 hodinami
Suroviny:
krk hovězí,
slanina,
cibule,
česnek,
víno červené,
vývar hovězí,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
hořčice,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
chilli
Komentáře (5)